Мишо Мадански: Не съм доволен, съперниците са много силни
Мишо Мадански: Не съм доволен, съперниците са много силни / netinfo
Старши треньорът на юношите родени през 1989 година Михаил Мадански призна, че не е доволен от класата на съперниците ни преди Евро 2008 в Чехия. Нашите са в група заедно с тимовете на Унгария, Германия и Испания.

„Не съм доволен от това,  което видях. Очаквах да видя по-други неща от съперниците ни. Изключително силни отбори. Испанците са европейски шампион в тази възраст, до 17 години и при мъжете. Германия е вицешампион при мъжете и в тази възраст. Унгария разполага с отлични поколение, въпреки че е абсолютен дебютант. Както всеки треньор, така и аз ще ви кажа, че не ми стигна една седмица. Ако я имахме, сигурно щях да мисля, че ми трябват още един-два дни. Не сме в стопроцентова форма, както бяхме по време на квалификациите. Надявам се да компенсираме това с дух и морал”, заяви на „Летище София” специалистът класирал български юноши на европейски финали след 22-годишна пауза.

Мадански каза, къде на шега, къде наистина, че се надява последната среща с Испания да е без значение и нашите да вземат нещо от силните иберийци.

„Целта ни е класиране на световното първенство. Тоест трябва да попаднем сред първите шест отбора. Аз съм убеден, че всичките осем отбора са по-скоро еднакво силни, отколкото еднакво слаби”, завърши Михаил Мадански.

Със сигурност страдащият от контузия Сашо Киров ще започне като титуляр в първата среща с Унгария в понеделник. Нашите ще играят два от мачовете от груповата фаза в Прага, а срещата с Германия е в Пилзен на 17 юли.