Кръстовчев титуляр за Левски срещу Видима
Кръстовчев титуляр за Левски срещу Видима / netinfo
Еньо Кръстовчев ще започне като титуляр за Левски в днешната контрола на „сините” с Видима Раковски. Станимир Стоилов ще разчита на нападателя, който бе взет от Марек. Треньорът подчерта за Гонг, че Еньо не е на проби в Левски. Ако двете ръководства се разберат за трансферната сума, играчът остава на „Герена”, ако не стане сега, то от лятото Кръстовчев със сигурност ще е футболист на Левски.

Мачът днес срещу Видима Раковски е от 14 часа. Стоилов още не е решил кой измежду Митрев и Димитров ще започне на вратата.

В защита четиримата са Вагнер, Минев, Генев и Симо Иванов. В халфовата линия ще играе Еромоигбе, но не Ричард, а неговият брат Джоузеф. Измежду него и Антонио Павлов ще избира Стоилов за титуляр днес. Останалите са Мариян Огнянов и Еньо Кръстовчев.

В нападение ще започнат Боян Табаков, Исмаил Иса и Ели Зизов. Като резерви ще са записани юноши старша възраст на клуба.

Даниел Боримиров е по-добре и ще тренира заедно с Ричард Еромоигбе. Двамата ще имат занимание отделно от основната група. Останалите футболисти от първия отбор, които няма да играят, ще имат нормална тренировка.