Клинсман: Не успяхме да победим, но трябва да сме доволни
Клинсман: Не успяхме да победим, но трябва да сме доволни / netinfo
Въпреки равенството 1:1 като домакин на Лион в мач от Шампионската лига, наставникът на Байерн Мюнхен Юрген Клинсман остана доволен от играта на своите футболисти.

"Гледахме един много интересен мач от добро качество. Ние искахме да спечелим този мач, пресирахме през второто полувреме, не успяхме да победим, но можем да бъдем доволни.Нормално е да имаме две лица (в шампионата и шампионската лига) началото на един нов сезон. Не всичко е перфектно, но аз не мисля, че отборът има две лица. Отборът е на път да се формира и ние трябва да гледаме напред", заяви Клинсман.

"Един равен мач с Байерн е добър резултат, също и едно добро представяне. Резултатът от мача е нормален. В края на срещата ние можехме да победим, но жалко, че Карим Бензема не успя да вкара. През първото полувреме не успяхме да играем така, както обичаме - с колективно майсторство и с използване на широчината на терена. В началото на второто полувреме намалихме ритъма, някои играчи отпаднаха физически, а Байерн е опасен, когато се настани в чуждото поле и успя да изравни", коментира пък колегата му Клюд Пюел.

"Трябва да победим Стаяуа в следващия мач. По-добре е да победим, за да не разчитаме на резултатите на нашите съперници. Една победа в Букурещ не е задължителна, но ние трябва да продължим нашия път, има още мачове", каза още той.