Бербо: Извиних се на момчетата, не бях прав
Бербо: Извиних се на момчетата, не бях прав / netinfo
Капитанът на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов разкри, че се е извинил на колегите си, за обвиненията които хвърли след мача в Амстердам. Тогава звездата на Тотнъм разкритикува гласно грешките в отбрана, които тимът допусна по време на двубоя.

„Няма проблеми, извинил съм се на който трябва. Когато сбъркам, си признавам и се извинявам. Нещата са приключени и обстановката е перфектна. Извиних се на абсолютно всички, на някои поотделно. На един капитан не му подхожда да постъпва по този начин”, категоричен бе Димитър Бербатов.

Нападателят коментира и ситуацията в Тотнъм, който се представя колебливо от началото на шампионата. „Има и такива моменти, не мога постоянно да съм усмихнат. Дори и Роналдиньо не е усмихнат винаги. Въобще не съм доволен от вчерашния мач, защото загубихме точки в последните минути. Жалко за нас, защото тичахме като откачени цял мач, а накрая не победихме”, сподели голмайсторът.

„Ние така си го направихме и сега ще трябва да гледаме какво ще се случи в Румъния. Честно казано не го чакам с нетърпение техния мач. Каквото направят - това, ние да си бием Албания”, допълни капитанът на националния тим.

„Чувам се редовно с Мартин. Той лети и ги гази в Англия. Казах му да продължава така, защото с неговата бързина и удар Англия му пасва много”, каза още Бербо.

Димитър Бербатов призна, че се е почувствал зле след отпадането на ЦСКА в турнира за Купата на УЕФА.

„Кирстен не съм го чувал, но с Наско Курдов говорим редовно. Научих, че пак е вкарал гол за втория тим на Леверкузен. Той е на перфектното място, където може да се развива. Той е много голям пич, аз го познавам, но още е много, много млад”, сподели още асът на Тотнъм.