Беласица на заточение в Анталия
Беласица на заточение в Анталия / netinfo

Отборът на Беласица ще замине на 17-дневен лагер в турския курорт Анталия, като датата на заминаване е доста странна – 26 декември - вторият ден на Коледа, научи Гонг.

 

Петричани ще прекарат Нова година без семействата си и ще се завърнат в България чак на 12 януари. Всички футболисти на Бела са шокирани от новината за предстоящия първи лагер на тима от зимната подготовка.

 

Президентът на тима Костадин Хаджииванов заяви, че преди заминаването за Турция, отборът може да направи няколко тренировки в градинката пред ДАМС с цел привличане на вниманието върху неразрешените проблеми със собствеността върху базите.

 

Вероятната причина за лагерът-наказание е слабото представяне на Беласица през есенния дял от шампионата – тимът се намира в зоната на изпадащите и има едва три спечелени мача от началото на първенството.

 

Ще бъде интересно, дали петимата бразилци в тима, които в момента са в родината си, ще се завърнат до 26 декември и ще се лишат от удоволствието да прекарат новогодишните празници на топло.