/ Istock
Ако сте фенове на проектите тип “Направи си сам”, познати още като DIY, и искате да внесете персонализираност във всяко помещение в дома, то това е съвсем лесно и постижимо в днешно време. Предвид голямото разнообразие от реномирани онлайн магазини с богата гама от продукти в каталозите и гъвкавите условия за плащане и доставка, можете да развихрите своето въображение и да създадете diy проекта на вашите мечти. И то на изгодни цени, споделят от ТеМакс.

Научете повече за откриването на необходимите качествени мебели, материали и принадлежности за създаването на уютна обстановка във всяка стая в дома, споделено от екипа на TeMax.bg.

Какво можете да намерите онлайн за вашия diy проект за дома?

Онлайн пространството предлага неограничени възможности на потребителите, включително и при изготвянето на DIY проекти у дома. Редица реномирани онлайн магазини предлагат сайтове и приложения, където да разгледате каталозите им и да изберете тези потреби, материали, части и други елементи, които да удовлетворят нуждите и очакванията ви.

Независимо дали търсите стандартни продукти или крафт предложения, всичко това е достъпно и то на изгодни цени.

Основно нещата, които може да откриете, за да реализирате мечтата за реновиране на дома ви, се разделят в няколко категории:

1. Баня и ВиК

Тук се включват разнообразни модули, като душ кабини, паравани, мебели, санитария, смесители, аксесоари. В категорията се включват и различни части за ВиК инсталации – сифони, маншони, тръби и много други.

2. Подова настилка

Ще откриете разнообразие от плочки, ламинати, подложки, килими, изкуствени треви и други подови настилки.

3. Бяла техника и отопление

В тази секция се включват различни домакински електроуреди, бойлери, уреди за отопление и климатизация.

4. Строителство

Онлайн магазините предлагат богата продуктова гама от смеси, тухли, газобетони, материали за топлоизолации и хидроизолации, както и още плоскости, врати, строителен инвентар.

5. Инструменти и крепежи

Ще намерите разнообразие от ръчни и електрически инструменти, обков и железария, крепежни елементи и много други, които ще ви потрябват в процеса на сглобяване и монтаж.

6. Осветление и ел.компоненти

Онлайн може да закупите голямо разнообразие от интериорни и екстериорни осветителни тела с различен принцип на действие и цветове.

7. Бои, тапети и стенни облицовки

Можете да избирате сред голямо разнообразие от бои, лакове, тапети и други варианти за стенна облицовка, както и материали за тяхното приложение.

8. Мебели, обзавеждане, текстил и домашни потреби

Ще намерите всичко необходимо за създаването на несравним уют във всяка стая в дома – от всекидневната и спалнята до кухнята и трапезарията.

9. Градина и хоби

Освен за интериора, реномираните търговци се грижат да ви предложат всичко необходимо и за diy проект за екстериора, като градински мебели, водни съоръжения и други аксесоари и принадлежности.

Всичко това може да бъде открито не на различни места, а на едно и също. Достатъчно е само да заложите на реномиран търговец с богата продуктова гама в сайта си.

Съвети при избор на неща за изпълнение на diy проекта

За да изпълните diy проекта си качествено, трябва да бъдете добре подготвени и да определите стъпките, по които ще действате. Съветите, които дават от екипа на ТеМакс са следните.

Избор на качествени продукти

Независимо дали става въпрос за материалите, които ще използвате за строителните и ремонтните дейности, или обзавеждането и аксесоарите за довършителни цели, търсете качествени предложения. Заложете на утвърдени производители, които имат опит и са се доказали в конкретната сфера.

Запознайте се с описанията на продуктите

Много е важно да обърнете внимание на всички характеристики на избраните от вас артикули – от материалите, използвани за изработката, до размерите и начините за монтаж или употреба.