Топ модели събират средства за Емо
Топ модели събират средства за Емо / netinfo

Топ моделите Биляна Йотовска и Златка Димитрова организират благотворително парти с цел събиране на средства за Емил Харизанов. Партито ще бъде на 11 декември в столичния клуб Escape.

Каузата е много лична за Биляна, тъй като Емо е неин съученик и приятел. Както тя, така и Златка се надяват да съберат необходимата сума за възстановяването на Емо.

Подкрепата си със свои изпълнения ще дадат Алекс Раева, Крум, Стоян Петров и Кристин. Зад пулта ще застане DJ 5prite, резидент на Fly Bar в Слънчев бряг. Водеща на партито ще бъде Руслана Попова. Декораторът Анна Панайотова за отново ще преобрази клуба, а за стайлинга на танцьорите ще се погрижи Невена Воденичарска.

Събраните от билети средства (билетът за вход струва 25 лева) ще бъдат дарени в сметката на Емо. По време на партито всеки може да направи лично дарение и да купи снимки с автограф от Биляна Йотовска и Златка Димитрова.

Топ модели събират средства за Емо
netinfo

Топ модели събират средства за Емо
netinfo

Емил е завършил Националното училище за изящни изкуства "Илия Петров". След успешното си дипломиране той е приет в Академията за приложни изкуства във Виена. През 2008 Емил завършва шести семестър от следването си в Академията.

На 24 август 2008 инцидент променя живота му и го прикова към леглото. При скок от кей Емо счупва пети шиен прешлен. В момента той е в съзнание, парализиран от раменния пояс надолу, но с висок шанс за оздравяване. Израелският неврохирург проф. д-р Юлий Трегер, който лично е прегледал Емо, смята, че за възстановяването му има над 90 % шанс. За лечението и рехабилитацията му извън България са необходими над 200 000 евро.

Досега са реализирани седем благотворителни кампании в подкрепа на Емил Харизанов, от които е събрана по-голямата част от сумата. За лечението на Емо са необходими още 150 000 лева.

Дарителски сметки:
BGN - BIC UBBSBGSF IBAN BG09UBBS80021071849320
USD - BIC UBBSBGSF IBAN BG70UBBS80021109271210
EUR - BIC UBBSBGSF IBAN BG58UBBS80021430707310
ЕМИЛ ВАСИЛЕВ ХАРИЗАНОВ
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Повече информация на http://save-emo.org/view/.