/ NOVA
Новото пролетно меню на ресторанта поставя професионалистите пред нови затруднения
Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, шеф Виктор Ангелов ще даде на професионалистите предизвикателство, което ще има за цел да сложи край на разхищенията на храна. Новото пролетно меню на ресторанта ще постави участниците пред нови изпитания, а в края на вечерта ще стане ясен и първият номиниран за изгонване тази седмица.

шеф Ангелов
NOVA

Днес професионалистите от Hell’s Kitchen България ще се изправят пред специално предизвикателство. Те ще трябва да оползотворят всички останали заготовки от старото меню и с тях да приготвят оригинални ястия. С тази задача шеф Ангелов ще има за цел да ги научи как да използват всичките си продукти, така че никога да не остава храна. Всеки участник ще се представи със собствена чиния, а победителите ще получат танцови уроци от професионалисти, докато победените ще трябва да подготвят 500 профитерола, които да поднасят като комплимент към гостите на ресторанта.

ново меню
NOVA

Вечерната резервация ще стартира по напълно ново пролетно меню и с известни размествания в отборите. Гичка ще влезе в нова роля – на келнер, докато съотборниците ѝ ще срещнат затруднения с новите рецепти.

Гичка
NOVA

В синия отбор затруднения също няма да липсват, но докато едни изпъкват с умения и знания, други ще затънат в поредица от грешки.

синият отбор
NOVA

Кой отбор ще се представи по-добре и кой ще бъде първият номиниран за изгонване тази седмица, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.