Продуцентите на сериала обявяват кастинг за нова детска роля
Тази седмица в сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA ще видим поредните две серии на най-новия български сериал „Ние, нашите и вашите“. В новите епизоди ще станем свидетели на първия семеен скандал между Лили и Христо, който ще заключи - "Не знам, Лили, няма ли да излезе много голяма лъжица за нашата уста това. Толкова много хора в една къща". Божинов ще направи таен подарък на Лили, Мартин ще признае на Деси, че я харесва, а Зорко за първи път ще влезе във Facebook.

В последните няколко дни официалната Facebook страница на сериала получи хиляди предложения от фенове за любими звезди, които да станат част от каста на романтичната комедия. Най-голям интерес зрителите заявиха към певицата и откритие на X Factor България - Гери–Никол, чието име беше споменато от учениците още в първите епизоди на новата продукция. „Обмисляме този вариант. Има няколко идеи за нейната появява, но ще ги запазим в тайна, за да има изненада за зрителите“, споделя продуцентът и режисьор Димитър Гочев.

Един от феновете на сериала ще има уникалната възможността да бъде част от „Ние, нашите и вашите“, партнирайки си с Дария Хаджийска. Кастингът, който стартира на Facebook страницата на сериала ще търси момче, което ще има романтична история с Ека. Всяко момче на възраст между 12 и 14 години, което е артистично и харизматично, не се притеснява от камери, може да свири на китара, има съгласието на родителите си и разбира се, харесва Ека, може да изпрати свои снимки и видео на cast@mail.bg. „Виждаме колко са активни потребителите ни онлайн и колко много от тях имат желание да се снимат в сериала. Затова решихме, че за тази ключова роля ще отправим предложение към всички млади почитатели на "Ние, нашите и вашите". Лично на мен ми е страшно интересно какви деца ще се пробват“, разказва повече за идеята Гочев.

Как ще реагира Деси, когато разбере, че Мартин я харесва? Какво ще се случи със Зорко, след като влезе във Facebook? Ще смени ли работата си Лили заради Божинов - ще стане ясно в седми и осми епизод на „Ние, нашите и вашите“ – сряда и четвъртък, от 21:00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на сериала и на официалната страница на “Ние, нашите и вашите” във Facebook. Епизодите на романтичната комедия може да гледате и по KINO NOVA и DIEMA FAMILY, както и онлайн на NOVA PLAY.