Да помогнем на Иванко
Да помогнем на Иванко / netinfo
Да помогнем на Иванко
81269
Да помогнем на Иванко
  • Да помогнем на Иванко

Продължава кампанията за набиране на средства за животоспасяващо лечение на 40-годишния Иванко Тодоров от Стара Загора, който е болен от рак на белия дроб. Той е познат на много от нас като таткото на талантливата 11-годишна Гери, която беше една от финалистките в конкурса на „Шоуто на Слави" за сценична партньорка за господин Андреев.

Младият баща и съпруг се бори с тежкото онкологично заболяване и шансът му за живот е химиотерапия в Турция. Сумата за лечението обаче е непосилна за семейството му, затова те разчитат изцяло на дарители.

Ходът на лечението на Иванко се променя и трябва да се да се действа доста бързо. При последния скенер, който беше направен на Ванко е установено, че раковото образувание в белите дробове не се е развило, но има "раздвижване" на ракови клетки по лимфата. Трябва да се атакува локално, т.е. - с лъчетерапия, обясни Иванко пред Дарик.
Според първоначалните изчисления за процедурите и за престоя ще са нужни 20 000 лева, които в момента Ванко няма. Всички начини за помощ на Ванко са качени на сайта Dariknews.bg.

Чуйте интервюто с Иванко Тодоров

Това са начините, по които можем да помогнем на Иванко:
- Сметка в евро:BG51FINV91502016361391, Fibank, Иванко Тодоров;
- Сметка в лева:BG33FINV91502016361327,Fibank, Иванко Тодоров;
- PayPal: ivanko.todorov@gmail.com;
- Изпратете SMS с текст "DMS SAMARITANS" на номер 17 777.

Официален сайт на кампанията: www.wesendhope.net