Вижте популярните личности, родени на 11 октомври:

Брадли Джеймс

Брадли Джеймс е актьор от Девън, Англия. Телевизионния си дебют прави в поредицата на ITV Lewis през 2008 и по-късно същата година играе една от главните роли в телевизионния сериал "Приключенията на Мерлин"

Брадли Джеймс
gettyimages

Дейвид Морз

Морз е американски филмов, телевизионен и сценичен актьор.

Морз участва в множество хитови продукции, някои от които се превръщат във филмови класики. Сред тях са Дванайсет маймуни (1995) на Тери Гилиъм, екранизацията Зеленият път (1999) по Стивън Кинг и шедьовъра на Ларс фон Триер носителя на „Златна палма“ от Кан - "Танцьорка в мрака" (2000).

Дейвид Морз
gettyimages


Джон Нетълс

Джон Нетълс е популярен английски актьор. В България става широко известен с участието си в криминалната поредица „Убийства в Мидсъмър“.

Джон Нетълс
gettyimages


Мишел Трактенбърг

Мишел Кристин Трактенбърг е американска актриса. Известна е с ролите си на Доун Съмърс в последните три сезона на сериала „Бъфи, убийцата на вампири“, Пени във филма „Инспектор Гаджет“

Мишел Трактенбърг
gettyimages


Стефан Колев

Стефан Колев е български футболист, играещ на поста ляв бек. Колев става пет пъти шампион на България с четири различни отбора — по един път със софийските ЦСКА, Левски и Славия и два пъти с Литекс през 1998 и 1999 г.