Зрителите атакуваха Съквартирантите в Big Brother с въпроси
Зрителите атакуваха Съквартирантите в Big Brother с въпроси / netinfo

Тази вечер зрителите атакуваха Къщата на Big Brother, въоръжени с цял куп неудобни въпроси. Боби, Ути, Христо, Емануела и Вальо отговаряха първи, а основна тема за зрителите бе именно зеленооката красавица.

Феновете атакуваха останалите в въпроси и разяснения за нея, а когато самата Еми седна на горещия стол линиите буквално прегряха, а хората й изказаха безрезервната си подкрепа. Този факт не се хареса на противниковия лагер и отборът на "интелигенцията" се опита да покаже своето безкрайно безразличие към случващото се.

На крачка от финала Ирина и Лили напуснаха къщата на VIP Brother

Един въпроси, зададен от зрител към Вальо, изрови томахавката между него и Емануела, а именно опитал ли е той да я опипа. Измъчван от душевни терзания, че честта му е заложена на карта, Михов скочи срещу певицата, а гневът му се засили още повече когато Еми отказа да даде исканото извинение.

Пропастта между лагерите отново зейна, а Рени първа скочи не толкова в защита на Вальо, колкото срещу Емануела.

Емануела се оказа неизменна част и в разговорите на Ути, Боби и Христо, а хората бяха любопитни да разберат дали между нея и Боби може да се получи нещо сериозно, какво се е случило с Христо в лудата им нощ и защо Ути не спира с нападките си към изпълнителката.

В дейли епизода в сряда вечер предстои да видим втора част на мисия "Гореща линия" и разговорът, който трогна Миглена Ангелова до сълзи. Съквартирантите ще стягат редиците си за финална битка, а един ще отпадне само два дни преди големия финал на шоуто.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.