Жули Гайе била на почивка без Оланд, снимали я на остров с друг мъж
Жули Гайе била на почивка без Оланд, снимали я на остров с друг мъж / снимка: Guliver/Getty Images

Любовната афера между френския президент Франсоа Оланд и актрисата Жули Гайе изглежда е приключила, след като и двамата бяха забелязани на почивка един без друг.

Нови снимки, публикувани в списание "Воаси", потвърждават слуховете, че Оланд и Гайе вече не са заедно. Актрисата е била снимана на почивка с друг мъж. Двамата били забелязани първо на плажа в Корсика. Смята се, че мистериозният господин е нейният финансов мениджър Пиер Пюбасе. Според новинарския сайт "Атлантико" двамата прекарали "романтична ваканция" на средиземноморския остров, пише БГНЕС.

В същото време Оланд прекарал 10 дни в Ла Латерна, резиденцията от 18-ти век, която се предоставя на президенти и премиери на страната във Версай, в околностите на Париж.

Преди няколко седмици френски медии обявиха, че държавният глава ще се жени за любовницата си на 60-тия си рожден ден на 12 август.

Спекулациите за раздялата на Оланд и Гайе идват няколко месеца след срива в личния живот на Оланд, който заряза публично приятелката си Валери Трирвильор през януари.

49-годишната бивша "първа дама" на Франция трябваше да напусне Елисейския дворец, след като връзката на партньора й и 42-годишната кинозвезда стана публично достояние.