Водещата на "Игри на волята: България" Ралица Паскалева стана медицинска сестра. Новото й работно място е в болница "Господи, помилуй".

Ако никога не сте чували за това лечебно заведение, веднага ви разкриваме неговото местонахождение - в студиото на "С Рачков всичко е възможно". Вдъхновени от родното здравеопазване, екипът на предаването превърна през последната седмица "Лудата стая" именно в болница. А в нея оперира не кой да е, а небезизвестният хирург доц. Герасим Георгиев, заедно с анестезиолога д-р Борислав Захариев.

Рачков
NOVA

Именно на този тандем асистира медсестрата Ралица Паскалева. Всички те упражниха медицинските си знания върху своя ВИП пациент- Веселин Плачков, който постъпи с болки в гърлото, но бе спешно опериран. Все пак доц. Георгиев се готви да омъжи дъщеря си!

Никол Станкулова и Ралица Паскалева се впускат в забавно приключение в „С Рачков всичко е възможно“
 

Ралица Паскалева
NOVA

Иначе когато не асистира в болница "Господи, помилуй", г-жа Паскалева все така си остава водеща на "Игри на волята".

Феновете на популярното телевизионно състезание имат тотално полярно мнение за нея - едните смятат, че тя се справя перфектно с ролята си, други пък я съдят заради поведението й спрямо играчите. По всичко изглежда, че Ралица е от жените, които имат собствено мнение и не обичат да го крият. Истината е, че тя къде по-открито, къде по-завоалирано вади наяве грешките на участниците, особено когато опира до тяхната социална игра и взаимоотношенията помежду им.

Коя е в действителност жената, която всяка седмична вечер влиза в домовете ни през малкия екран?

Ето пет факта за Ралица Паскалева, която трябва да знае всеки почитател на "Игри на волята".

 

1. Красивата актриса е ученичка на Стефан Данаилов.

Тя е приета от раз в НАТФИЗ, където се учи на актьорско майсторство под вещото ръководство на покойния Мастер, както наричат Данаилов неговите студенти. Още преди да завърши академията през 2012 г., започва да се снима в български и чуждестранни продукции.
 

2. Ралица е русенка. Тя е родена край Дунава в размирната за българската демокрация 1989 година.

 

3. Най-известната роля на Ралица Паскалева е на д-р Галя Стилянова в сериала „Откраднат живот“.

 

4. Ралица Паскалева е майка на 4-годишния Максим. Мъжът до нея е волейболиста Теодор Салпаров, който е и баща на сина й.

 

5. Като дете тъмнокосата звезда мечтаела да стане археолог. Обаче се отказала, защото преценила, че България популярни археолози няма.

 

Мирослава от „Игри на волята“: Милионерката, която не иска да е просто Барби

И на финала едно бонус признание на Ралица - на екрана може да излежда много сериозна, но всъщност винаги очаква с широка усмивка излизането на племената на Арената в Игрите.