Линдзи Лоън
Линдзи Лоън / Gulliver/Getty Images
Бременна с първото си дете, Линдзи Лоън показа закръгленото си коремче в социалните мрежи. Актрисата се възползва от възможността да разкрие и няколко снимки на спалнята на бъдещото си бебе.

Още през март Линдзи Лоън обяви, че очаква първото си дете. Актрисата сподели новината си в социалните мрежи в сряда, 12 юли. На три снимки, публикувани в профила ѝ в Инстаграм, бъдещата майка даде възможност да се види силно закръгленото ѝ коремче, докато позираше в средата на спалнята на бебето си.
 

Линдзи Лоън, облечена в дълга рокля в кремав цвят, позира с лъчезарно лице и ръка на корема ѝ. Зад нея стои малко дървено легло, голямо плюшено мече и стена, изрисувана с морски декор, части от колекцията, която тя създава съвместно. "Нямам търпение да ви покажа моята детска стая", пише тя. "Всичко е вдъхновено от плажа и е толкова спокойно и игриво." Много дискретна, 37-годишната звезда направи изключение в края на май. Докато беше на почивка, тя беше забелязана на шезлонг, а коремчето ѝ се виждаше под банския костюм. Изглежда, че тя се наслаждава на бременността си, за което свидетелства широката усмивка, с която блести в публикациите си.

Тя очаква това щастливо събитие със съпруга си Бадер Шаммас, управител на фонд от Кувейт. Двойката е заедно от четири години и се ожени през юли миналата година след няколкомесечен годеж.
 

Първата им съвместна поява на червения килим е няколко месеца след сватбата им, през ноември 2022 г., на прожекцията на коледния филм "Falling for Christmas".
БГНЕС