В Къщата ври, Съквартирантите почти разкриха Люси и Камелия
В Къщата ври, Съквартирантите почти разкриха Люси и Камелия / снимки: Нова телевизия

След много тайни разговори и подозрения в Къщата Мариана реши да извика Люси на разпит в спалнята, където пред смутения поглед на останалите Съквартиранти й заяви: „Ние мислим, че Софи е твоето гадже”. На този директен коментар Люси отговори, че нейното гадже е в Берлин и тези обвинения са абсурдни.

До откровения разговор се стигна след като цял ден звездите се опитваха да свържат различни факти около влизането на Софи/Камелия в Къщата и връзката й с Люси. Наясно какво я чака, още преди да влезе в спалнята, Люси потърси подкрепата VIP Brother, но той реши да остави певицата да се справи сама в създалата се ситуация.

Мариана Попова обаче е твърдо убедена, че двете момичета имат връзка. Тя дори сподели с останалите, че преди да влезе в шоуто е чула, че Люси ще участва със своята половинка. Мариана уверено изложи пред Съквартирантите своята теза - двете имат удивително еднакъв стайлинг, еднакви татуировки и близостта им вече е очевидна.

В подкрепа на теорията, че Софи има тайна мисия се изказа и Никол, която подозира, че репортажът, който Съквартирантите изгледаха при влизането на Софи е манипулиран. Като кадър на Нова телевизия красавицата е убедена, че подобна новина никога не би намерила място в централна емисия „Календар”.

Къци също е на мнение, че новинарският репортаж е скалъпен. Орлин и Златка също споделят съмнения. Единствено Кристина Патрашкова се опитва да отклони разговорите в посока на историята с немския принц, като нарича догадките за връзката на Люси и Софи „теория на конспирацията”.

Приклещена в спалнята и подложена на разпит, Люси опита да отрече всякаква връзка със Софи/Камелия, но потвърди, че двете наистина си приличат като външен вид и поведение.

В Къщата ври Съквартирантите почти разкриха Люси и Камелия
netinfo


След като Софи/Камелия свали аристократичните дрехи, с които влезе в Къщата, и започна да се облича точно като Люси, жените в Къщата веднага забелязаха рязката промяна. За да отвлече вниманието на останалите от приликата й с Люси, Софи отново сложи по-дамски и класически дрехи. Това, разбира се, не остана незабелязано и предизвика още повече коментари.

Единственият, който не пожела да се включи в полемиката по разкриване на мисията на Софи беше Иван Ласкин. Той влезе в открит конфликт с Мариана, като я обвини в недобронамереност. Ласкин защити и Влади от нейните нападки.

Ще бъде ли разкрита тайната мисия на Софи/Камелия и ще й даде ли VIP Brother шанс да остане в Къщата , ще стане ясно до края на тази седмица. VIP Brother 2012 се излъчва от понеделник до събота от 20.00 ч. по Нова телевизия.