Уилям и Кейт празнуват деня на Св. Патрик
Уилям и Кейт празнуват деня на Св. Патрик / снимка: Guliver/Getty Images

Принц Уилям и Кейт Мидълтън зарадваха хората с първата си поява заедно от началото на годината. Двамата спазиха традицията си и присъстваха на ежегодния парад по случай Деня на Свети Патрик в Алдършот за трета поредна година.

Уилям бе облечен във военна униформа, тъй като той присъства на парада в качеството си на полковник. Тоалетът на Кейт бе в изумрудено зелено. Херцогинята на Кеймбридж беше елегантна както винаги. Тя отбеляза ирландския празник със златна брошка във формата на детелина, която някога е принадлежала на кралица Александра.

Кейт беше натоварена със задачата да подари традиционното снопче детелини на офицерите и гвардейците. Един от получателите на детелините е кучето Домнал, който е официалният талисман на ирландските гвардейци.

Херцогинята на Кеймбридж поздрави всеки един служител на армията. След марша от парада, двамата се срещнаха с членове на местния полк, а след това имаше снимки с офицерите и сержантите. След парада вдигнаха тост по случай ирландския празник на обяд с офицерите, отбелязва БГНЕС.

Миналата година по време на парада Кейт беше бременна в петия месец. Тогава тя сподели и че очаква момче.