Джо Джонас и Софи Търнър
Джо Джонас и Софи Търнър / Gulliver/Getty Images
Звездата от „Игра на тронове“ Софи Търнър и певецът Джо Джонас сключиха брак през май след 2-годишен годеж. Сватбените им обреди се случиха далеч от хорските погледи и медии. Преди ден обаче двамата публикуваха снимка от сватбеното си тържество, което се състоя на 29 юни в Париж.

Певецът Джо Джонас се ожени за актрисата Софи Търнър (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
Софи Търнър и Джо Джонас се ожениха скромно и тайно в Лас Вегас през май след церемонията на музикалните награди Billboard. Месец по-късно дойде и същинското сватбено тържество – в старинния замък Шато дьо Туро в Сариан, Париж. Сред гостите бяха Приянка Чопра, Ашли Греъм, Мейзи Уилямс.
 
Актрисата и певецът досега пазеха специалните моменти предимно за себе си, но преди ден двойката сподели официална снимка от втората сватба във Франция. На кадъра 23-годишната Търнър и 29-годишният Джонас вървят от олтара ръка за ръка и с широки усмивки.

Актриса от „Игра на тронове“ с гореща фотосесия (СНИМКИ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on


Пищната сватбена рокля на Софи Търнър е дело на творческия директор на Louis Vuitton Никола Гескиер – широка пола, дълъг шлейф и воал.
 
Самият Гескиер също сподели снимка с роклята на Софи в профила си в Инстаграм. Вижда се, че роклята е с гол гръб и къс плътен ръкав, преминаващ в нежна дантела с флорални орнаменти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Absolut beauty @sophiet

A post shared by 🆖 (@nicolasghesquiere) on


Младоженецът Джонас е облечен от Berluti в черен смокинг и черна риза, със светли копчета с папийонка. Неговите свидетели - братята му Кевин, Ник и Франки, също бяха с черни смокинги, но с бели ризи.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук