Силвестър Сталоун се оправдава за кървав филм
Силвестър Сталоун се оправдава за кървав филм / снимка: sxc.hu

Най-новият филм на Силвестър Сталоун му докара куп неприятности и стана повод за оправдания. Екшън-звездата защити изпълнения с насилие и кръв „Заменимите" и заяви, че в лентата са убивани само злодеите, които заслужават наказание и смърт.

Изпълнената с насилие продукция на холивудската звезда разказва за група наемници, които се опитват да свалят тираничен, южноамерикански диктатор. Сталоун обаче увери всички свои фенове, че в „Заменимите" са умирали само тези, които потъпкват правата на останалите. „Това, което е характерно за моите филми, е че умират само тези, които трябва да бъдат убити. Ще ви го кажа по друг начин - тези, които го заслужават, си го получават и то много сериозно. Разбирате ли какво искам да кажа? Получават си го много сериозно!", заяви Силвестър.

В същото време Рамбо обеща, че ще се придържа към екшъните, защото неговите фенове „не искат да го виждат" в драматични и скучни филми. Холивудският актьор стана известен благодарение на ролите си в хитовите блокбъстъри „Роки" и „Рамбо", но въпреки това преди години реши да участва в по-сериозни продукции. По-късно обаче носителят на „Оскар" заяви, че се отказва от „умните филми", защото е „отвратително" да играе роли, които не са за него, допълва БГНЕС. „Участвах в умни филми и не мисля, че хората искат да ме виждат в такива продукции вече. Мисля, че отмина времето за правене на драматични филми, защото е отвратително да играя роли, които очевидно не ми отиват", заяви пред репортери холивудската знаменитост.