Мнозина оспорват естетическите достойнства на терлика за нос, но неговата изобретателка изтъква, че няма нищо по-грозно от зачервения и сополив нос
Мнозина оспорват естетическите достойнства на терлика за нос, но неговата изобретателка изтъква, че няма нищо по-грозно от зачервения и сополив нос / ThinkStock/Getty Images
Находчивата британка Сали Стийл-Джоунс пусна на пазара плетен терлик за нос, който предпазва този чувствителен анатомичен орган от студа, съобщава агенция ЮПИ.

Разкриха защо еленът Рудолф има червен нос
 
Новият продукт се слага на носа и се прикрепя към темето със специален ластик или оплетка. Идеята на създателката на новия артикул ѝ хрумнала през 2009 година, когато се оказала с "измръзнал като ледена висулка" нос.
Г-жа Стийл Джоунс създала своя компания, която неотдавна пусна необичайния продукт. Той се предлага в най-различни разцветки и материи, включително и с кожа с дълъг косъм.
"Терликът за нос" се предлага срещу 10 долара. Мнозина оспорват естетическите достойнства на новото изобретение, но г-жа Стийл-Джоунс изтъква, че няма нищо по-грозно от един "зачервен и сополив нос".

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА