Откровенията на Линдзи Лоън
Откровенията на Линдзи Лоън / снимка: БГНЕС

Линдзи Лоън разкри, че взимала наркотици, за да прикрие проблемите в живота си. В интервю за британския таблоид "Сън", актрисата признава, че е била близо до смъртта, след като употребявала кокаин, алкохолни напитки и халюциногенни вещества.

На 23 години Линдзи Лоън е доста добре запозната с центровете за дезинтоксикация. Тя е приета там за първи път преди три години, но твърди че нещата е нямало да стигнат толкова далеч, ако е била получила помощ от баща си. „Опитвах се да прикривам проблемите си с алкохол, кокаин и халюциногенни вещества. Сега съм в етап, в който не трябва да взимам нищо и може да усещам емоциите, защото избрах този път. Поучих се от грешките си и в момента съм здрава и по-щастлива. Никога не искам отново да бъда на ръба да изгубя всички неща, за които съм работила и мечтала през целия си живот", откровена до болка е Лоън.

„Халюциногенните вещества са много опасни. Ако мога да помогна и на други, най-вече на младите, би било чудесно", изтъква още тя. Линдзи признава още, че първият път, когато помислила, че има нужда от помощ, било преди три години. След като употребявала кокаин и халюциногени, актрисата си спомня, че виждала несъществуващи предмети, като огромни водопади, които се изливали върху нея, пише БГНЕС.

За първия си опит с наркотиците, Линди разказва: "Научих за кокаина от баща ми. Страхувах се, но пробвах, защото бях малка, глупава и искаха да видя как е". Актрисата твърди, че не е имала лек живот, въпреки че се радва на успеха още от малка. Боевете и караниците между родителите й я накарали да избяга в един друг свят, в който се чувствала добре, забавлявала се и живеела по свои собствени правила. "Чисто и просто, не си струва човек да купонясва през цялото време. Животът трябва да се изживее и има толкова неща за правене, експериментиране", коментира още актрисата.

Вчера стана ясно, че Линдън Лоън е готова да се сдобри с бившата си приятелка и диджей Саманта Ронсън, защото все още я обича. Необузданият романс на двойката приключи в края на миналата година, но въпреки публичен спор с бившата си любовница по-рано този месец, Лоън призна, че те двете може отново да се съберат заедно. Звездата от "Лоши момичета" настоява, че Ронсън би била единствената жена, с която излиза, тъй като никога не е имала интерес към еднополовите връзки.