Новият проект на DJ Боб Синклер Paris by night в Банско
Новият проект на DJ Боб Синклер Paris by night в Банско / снимки: sxc.hu, Paris by Night

Един от най-известните ди джеи в света Баб Синклер ще представи най-новия си проект Paris by Night на 31 март, неделя, от 11 ч. на Бъндеришка поляна над Банско.

Синклер представя новото си произведение, чието издаване предстои през април. „Това е истински забавна компилация, с абсолютно неустоими хитове - Grupie, Far l'amore и др. Аз обичам да прескачам в различни стилове, затова непрекъснато търся нови сътрудничества, нов звук. Винаги съм търсел новите имена, работя както с утвърдени изпълнители, така и с изгряващи звезди. Вярвам, че те са талантите на утрешния ден и съм представил няколко от тях в Paris by Night. Проектът е както завръщане към традицията, така и много авангарден по своему, той е вдъхновен от руски джаз и латино мелодии. Paris by Night включва голямо разнообразие от звуци, този проект звучи в традицията на кабарето и бурлеската - един клоунски свят, който съм комбинирал с ди-джейска музика", разказа Синклер.
Дни преди световната премиера на Paris by Night Синклер ще „свири" над Банско на пистите, като входът ще бъде свободен с билет или карта за лифта.

Ще подгряват Peyton & DJ Annemiek (Ibiza), DJ Matrixsoul & DJ Sprite.

Боб Синклер е псевдоним на Кристоф ле Фриан. 43-годишният скандален френски DJ се е вдъхновил от филм с Белмондо, когато е измислял сценичното си име преди двайсетина години. Оттогава той не е спирал да е номер едно. Не е спрял и да се движи между Лос Анжелис, Маями, Ибиса, Лондон и Париж. Спортува и никога не е докосвал наркотици.

Обича живота, както и квартала си в Париж - „Льо Маре", който по думите му е артистичен и бохемски, пълен с история и изкуство.

Tой е човекът, създал Love Generation и World Hold On, възродил Tik Tok, Rock This Party, Sound of Freedom.

Синклер идва в България по покана на Ски курорта Банско и Юлен АД, посещението му е част от турнето, с което рекламира последния си албум Disco Crash.

Новият проект на DJ Боб Синклер Paris by night в Банско
netinfo