Неочакван арест в „София - Ден и Нощ
Неочакван арест в „София - Ден и Нощ / netinfo

Сериозни проблеми със закона и огромни любовни разочарования надвисват над квартирата на приятелите от „София - Ден и Нощ" тази седмица. Какви последствия водят те след себе си, зрителите ще разберат в новите епизоди на сериала, от вторник до петък, в 22.00 ч. по Нова.

Неочакван арест шокира приятелите от квартирата на „София - Ден и Нощ" тази седмица. Кой е потърпевшият, каква е причината за задържането му и ще успеят ли останалите да му помогнат, преди да е влязъл в затвора?

Проблеми, но не със закона, а с любовта, очакват и още някои от героите в сериала. Теди, Симона, Марио, Коко и Стела ще трябва да се справят със сериозни сътресения във връзките си. Някои от тях ще прескочат препятствията, но за други тези проблеми ще се окажат символичен вододел.

И докато един от съквартирантите е на крачка от затвора, друг любим герой прекрачва отново прага на квартирата. Майката на Митко - забавната и безкомпромисна леля Мария, пак идва на гости в столицата. Мария като истински шериф ще се опита да строи приятелите и да възстанови реда и дисциплината в дома им. Именно тя ще разреши и конфликта за наследството на леля Гинче.

Гледайте „София - Ден и Нощ" от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay.