Сексоложката Наталия Кобилкина е категорична, че щастливата жена си личи от километри.

"Щастливата, удовлетворена и уверена жена „носи светлина". И където и да отива, тя носи със себе си щастие“, казва Кобилкина.

Според нея всеки човек е отговорен за собственото си щастие във всяко отношение.

Щастливата жена поставя себе си на първо място, заяви Наталия в „На кафе“.
 
 
Публикувахте от Natalia Kobylkina в Сряда, 27 май 2020 г.



Нещастната жена трябва да се отдели от родителите си, смята сексоложката. Тя казва, че разговорите с тях по телефона трябва да стават един път в седмицата. И  също така да живее отделно, след като е навършила 21 г.

Кобилкина сподели, че свестните мъже се намират там, където има свестни жени. Ако една жена не е открила правилния мъж, значи тя не разбира мъжката психология. 

„На мъжете трябва да им е тежко, не трябва да им е лесно. Непрекъснато трябва да ги натоварвате със себе си, с проблемите си. Не решавайте всичките си затруднения сами“.
 
 
Публикувахте от Natalia Kobylkina в Събота, 23 май 2020 г.


Тя съветва, че жените трябва да обнадеждават мъжете си, да ги карат да се чувстват единствени и незаменими, често да ги хвалят, дори да няма особена причина. 

„Преувеличавайки, вие му давате усещане, че има крила. Тогава той се чувства много добре. Жените, които правят това, ще получат в замяна честност“, споделя Наталия. 

„Щастието е работа на пълен работен ден. Всеки носи пълна отговорност за собственото си щастие. Не чакайте "той" да се появи, за да ви направи щастлива. Не се оправдавайте със семейната си среда или детски травми. Щастието е вътре в нас и изисква работа всеки ден“, казва още Кобилкина.