Най-грозното куче във Великобритания си търси стопани
Най-грозното куче във Великобритания си търси стопани / снимка: Guliver/Getty Images

Животът е труден за създание, което прилича на един от най-големите престъпници във Вселената. Лу Лу - изоставено женско куче от породата стафордширски териер и смятано за най-грозното във Великобритания, не може да си намери стопани заради приликата с контрабандния бос Джаба Хътянина от „Междузвездни войни”, пише в. „Дейли експрес”.

Грозноватата Лу Лу от два месеца се намира в центъра „Догс тръст” за търсене на домове на изоставени питомци в Кенилуърт, но заради приликата й с Джаба тя все още не е открила любящ собственик.

За да помогнат на 8-годишната Лу Лу да намери нови стопани, от центъра са заснели клип, вдъхновен от „Междузвездни войни”.

Преди да покаже кадри от всекидневието на Лу Лу, клипът започва с прословутите надписи от началото на епизодите от култовата космическа сага, които обаче разказват нейния случай.

Авторите на видеото смятат, че самият създател на „Междузвездни войни” Джордж Лукас би се гордял да заснеме подобно творение. Надписите вървят на фона на прочутата тематична мелодия на космическата поредица, а в кадрите с Лу Лу звучи гласът на Джаба Хътянина.

„Въпреки поразителната външна прилика с галактическия контрабанден бос, Лу Лу е изключително любвеобвилно и дружелюбно момиче, което обича забавленията. Надяваме се, че Силата ще й помогне да намери нов дом в една галактика недалеч от Кенилуърт, където тя ще заживее щастливо, както заслужава”, казва Хелън Барлоу от центъра „Догс тръст”.

Източник: БТА