Михаела Маринова като Адел в Като две капки вода
Михаела Маринова като Адел в Като две капки вода / NOVA
Йорданка Христова за победата на изпълнителката: „В момента ти си най-добрата певица в България“

В международния ден на театъра петият лайв на „Като две капки вода“ по NOVA се превърна в една от най-оспорваните артистични вечери. Михаела Маринова остави без дъх жури, публика и участници със зашеметяващ глас в изпълнение на Set Fire To The Rain. „Езикът на очите и ръцете“ се оказа тайната на певицата в автентичното представяне на Адел.
 

 „Ти си най-добрата певица в България“, заяви участникът в „Евровизия 2017“ Кристиан Костов, който беше специален гост в публиката. Думите му бяха потвърдени от Йорданка Христова, която лично връчи наградата на Михаела. Победителката реши да помогне на дванадесетгодишния Георги Георгиев, страдащ от мускулна атрофия.
 

Нощта на преобразяванията беше открита от Башар Рахал в ролята на фронтмена на Подуене блус бенд – Васко Кръпкатата.
 

Тъмните сили в рок музиката бяха неразделна част от появата на Миро в образа на принца на мрака - Алис Купър. По време на изпълнението на парчето Poison поп певецът си партнираше с бас китариста на българската рок банда Jeremy? – Емил Бонев. 
 

„Страхотен танц и много енергия – това е Руслана!“, беше категоричната оценка на Фънки за появата на Люси Дяковска, която показа на сцената типичните за украинската певица глас и хореография.
 

Коцето Калки пренесе публиката в истинска екзотика и безгрижие с ямайската група Inner Circle, която беше определена за най-доброто му представяне в шоуто до този момент.
 

София Джамджиева представи Кейти Пери с помощта на тюл и разноцветни пера, провокирайки забавни отговори с балони от хелий от журито.
 

„Изпълнението ти беше много въздействащо“, така Миро оцени преобразяването на ДесиСлава в самия него с изпълнение на последния му хит „Гълъбо“.
 

„Голям фен съм на „Щурците“. Образът на Кирил Маричков е най-трудния до момента, защото искам да го представя невероятно“, разказа футболиста-меломан Ваня Джаферович, като допълни, че е истинска чест да изпълни парче на големия български музикант.
 

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода” във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Facebook страница на предаването.