Актрисата Мария Бакалова отправи видео послание към киноманите у нас. В клипа българската красавица говори за черната комедия „Убийствена игра“, в която се превъплъщава в образа на Бий. Това е една от първите главни роли на Мария Бакалова в Холивуд, съобщава Vesti.bg

Здравейте, прекрасни хора! Изключително се вълнувам да споделя с вас новия си филм „Убийствена игра“. Ще можете да го гледате в цялата ни страна от 12 август. Тази черна комедия ще ви накара да се разсмеете, да се страхувате, да притаите дъх в очакване и почуда „кой, кога, какво, защо, как направи, какво се случи, какво видях“. Но най-вече и преди всичко да се забавлявате. Елате и вижте какво може да се обърка в една парти игра. Филмът е жесток, хаплив, с изключително чувство за хумор и изпълнен с убийствени обрати“, казва във видеото звездата от "Борат 2".

Бакалова убийствена игра
Alexandra Films

„Убийствена игра” (Bodies, Bodies, Bodies) разказва историята на група младежи, които решават да се скрият от връхлитащия ураган в отдалечено семейно имение и да си организират парти.

На този младежки купон една парти игра се обърква жестоко и предлага свеж поглед към термините „нож в гърба“ и „истински приятел“.

Главните роли в „Убийствена игра” са поверени на Мария Бакалова, Амандла Стенбърг, Майхала Херолд, Чейс Сюи Уондърс, Пийт Дейвидсън. Режисьор на лентата е Халина Рейн.

Бакалова убийствена игра
Alexandra Films
 

Vesti.bg