Криско предлага преждевременно голямата награда в X Factor
Криско предлага преждевременно голямата награда в X Factor / netinfo

Кандидати от Кипър, Германия и Русия премериха сили в шоуто у нас

Двадесет и пет годишната Кристиана от Кипър се превърна в сензацията на вечерта с изпълнение, което я изпрати директно към тренировъчния лагер.

Криско предлага преждевременно голямата награда в X Factor
netinfo
Артьом Анатолиевич, който пристигна с руска жилка и голямо сърце, пожела да остави бойните спортове и десетки хобита зад гърба си и да се посвети на музикалната си мечта. „Подготвил си се с известен брой клишета, но те проработиха", беше оценката на Криско за представянето на песента „Снег" на Филип Киркоров.

Рапърът не спести своята откровеност, примесена с доза хумор и за участник, пристигнал от Германия. Амбициран от миналогодишното представяне на Люба,  Владислав Лампаров реши на свой ред да впечатли журито със самоук талант, но в резултат получи най-неочакваното предложение от Криско.

„Ако ти дам 50 000 лв., обещаваш ли ни повече никога да не се връщаш на тази сцена", попита R&B изпълнителят, който остана озадачен от изпълнението и придобитите умения на Влади.

Криско предлага преждевременно голямата награда в X Factor
netinfo
Първата сериозна рапърка за четвърти сезон се появи в лицето на Нанси Йорданова, която изненада с две лица само за няколко минути на сцената. Момичето от Враца доказа, че е хванала здраво в ръцете си доброто възпитание и хип хоп римите.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com.