Римските мъдреци определяли характера на хората според датата на раждане, оприличавайки ги с птици. Ето какво твърдят мъдреците за вас и ще се убедите колко точни за предсказанията им:

Феникс: 1-31 януари

Хората, родени през януари, имат силна воля и несломим дух. Имат оригинални хрумвания, а природната интелигентност им помага леко да се справят с всяка ситуация.

Кълвач: 1-29 февруари

Хората, родени през февруари, са много сърдечни и добронамерени, прозорливи и сдържани. Обичат да помагат на изпадналите в беда.

Лястовичка: 1-31 март

Хората, родени през март са много благородни. Съчувстват и помагат на нещастните или болни хора. Имат голямо сърце и ако могат, ще вдъхнат надежда на всички.

Планирай 2019 според зодията си (ВИДЕО)

Сокол: 1-30 април

Родените през този месец, са отлични водачи, умеещи да се справят с всяка ситуация. Не обичат да се клюкарства зад гърба им и ако разберат, че това става, измислят справедливо и поучително за сгрешилия възмездие.

клюки
ThinkStock/Getty Images

Фазан: 1-31 май

Родените през май са много упорити, търпеливи и постоянни в своите постъпки хора. Работата не ги плаши, дори и да е много, но понякога някой трябва да ги подбутне

Пеликан: 1-30 юни

Хората, родени през юни, са много амбициозни и упорити. Тяхната находчивост и голяма интелигентност им помагат, за да изберат най-верния път.

амбициозна жена
ThinkStock/Getty Images

Паун: 1-31 юли

Родените през юли са изключително благородни хора, надарени със завидна природна интелигентност. Способни са да преминат през всички житейски трудности.

Гълъб: 1-31 август

Родените през август са търпеливи и кротки, докато някой не ги засегне, било с думи или с действия. Те държат много на своето семейство, на близките и приятелите

Жерав: 1-30 септември

Родените през септември са порядъчни хора. Притежават силна интуиция и ярки анализаторски способности.

Китайски хороскоп: Какво ви очаква в годината на Земния глиган (СНИМКИ)

Лебед: 1-31 октомври

Хората, родени през октомври, са чаровни, с мили обноски и голяма доза благоразумие. Трудно могат да ги изкарат от равновесие.

чар
ThinkStock/Getty Images

Ястреб: 1-30 ноември

Родените през ноември са уверени в себе си, властни хора. Те не обичат да им се противоречи и казват това, което мислят.

Специалисти по фън шуй: Светът ще гази в кал в Годината на земния глиган

Орел: 1-31 декември

Хората, родени през декември, са много сериозни, трудолюбиви и ерудирани. Никога не си губят времето. Мразят ходатайствата и постигат всичко на свой собствен гръб.

мъж
ThinkStock/Getty Images

И още:

Каква ще е годината на Земния глиган?

Трите зодии, на които съдбата ще помогне най-много през 2019 (ВИДЕО)

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)

По един съвет за всяка зодия в едно изречение

Трите изречения, които описват всяка зодия (ВИДЕО)

Китайски хороскоп: Вижте коя зодия сте и открийте щастливото си число (СНИМКИ)


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук