/ NOVA
Неочаквани рокади предстоят в ресторантите „Алея“ и „Беарнез“ от вторник до четвъртък в 22:00 по NOVA
Тази седмица в „Алея на славата“ зрителите на NOVA ще проследят поредица от изненадващи ходове и решения на героите, които ще насочат действието в нова посока. Модерната семейна поредица ще покаже тежките и непредвидени избори на персонажите, които ще доведат до любов, отчаяние, надежда и дори суматоха в епизодите от вторник до четвъртък в 22:00 часа по NOVA.

Марта (Ирини Жамбонас) ще вземе решения на своя глава, с които ще опита да спаси себе си и ресторант „Алея“, но никой от обкръжението няма да разбере избора й. Всичко ще бъде предизвикано от поредната намеса на Пумпалов (Борислав Чучков) и неговите подчинени в лицето най-вече на Никола (Ясен Атанасов).

Добра новина в „Беарнез“ ще покаже невиждана страна на шеф Лагадинов (Деян Донков). Междувременно шеф готвачът ще попадне под прицела не само на инспектор Дерин (Йордан Ръсин), но и на Калина (Мария Сотирова), която е готова да направи всичко, за да изобличи непрофесионалните му действия във „Фламбе“.

Али (Радина Боршош) ще вземе тежко решение за бъдещето на брака си с Теодор (Константин Еленков) и отношенията си с Милен (Мак Маринов). Амбицията й и за професионално развитие ще бъде изправена пред пореден кръстопът, а изборите й ще бъдат крайни и ще я отведат до нова емоционална криза.

Кой ще застане на пътя на Пумпалов в „Алея“? Кои герои ще се осмелят да говорят с подземния бос за първи път и какво ще поискат от него? Какво ще накара шеф Лагадинов да покаже различна черта от характера си? Каква е причината, която ще отведе Али и Милен извън София, където ще бъдат сами цял един ден? – разберете в новите епизоди на „Алея на славата“ от вторник до четвъртък в 22:00 часа по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“ за актуални новини.