Идеалната жена не отказва секс
Идеалната жена не отказва секс / www.sxc.hu

Съвършената жена има силно сексуално желание, обича да хапва и може да се подготви за излизане за по-малко от 10 минути. Тези резултати са получени от допитване във Великобритания.

Повечето от мъжете искат жена от спортен тип, която полага грижи за своя външен вид, има малки гърди и добре оформени задни части. Три четвърти от анкетираните смятат, че тяхната идеална партньорка трябва да внимава за линията си, но също така и без угризения да изпитва удоволствие от обилни хапване.

За повечето мъже жената мечта е с дълга гъста коса, стройна и има достатъчно самочувствие, за да излиза на разходка без грим.

Според 91 на сто от запитаните жената никога не трябва да отказва секс. Голям процент от анкетираните (88%) казват, че много трудно понасят чакането, докато половинката им се подготвя за излизане.

За 61% от мъжете воденето на интелигентен разговор не е от значение, важното е да има чувство за хумор. Идеалната жена е желателно да има шофьорска книжка, да умее да разполага с парите, а също и да бъде майка, допълва БГНЕС.

В анкетата са участвали 3000 британци. Шест от всеки десет изразили предпочитание партньорката им да следи спорт вместо някоя сапунка или риалити шоу.

Според повечето жени обаче много трудно е да се изпълнят всичките желания на мъжете.