Хю Хефнър опроверга слуховете, че е на смъртно легло
Хю Хефнър опроверга слуховете, че е на смъртно легло / БГНЕС, архив

Основателят на еротичното списание "Плейбой" Хю Хефнър опроверга в Twitter появилите се напоследък слухове, че е на смъртно легло и дните му са преброени, съобщава Контактмюзик.

В микросоциалната мрежа 90-годишният Хефнър пусна своя снимка в компанията на съпругата си Кристъл. Фотосът е запечатал моментът, малко преди съпружеската двойка да се отдаде на традиционното гледане на филм през уикенда.

Отрекоха слухове за Хю Хефнър, бил здрав и бодър

В Twitter Хефнър написа: "Таблоидите ме информираха по-рано тази седмица, че съм смъртно болен. Което би трябвало да ме накара да отменя плановете си за уикенда!".

В петък през деня бяха плъзнали дори слухове в Лос Анджелис, че Хефнър се е споминал. Но сайтът TMZ успя да ги опровергае, като публикува информация, че създателят на империята "Плейбой" е все още жив. А малко преди това именно хора от TMZ се обадиха на полицията в Ел Ей, като ги насочиха към имението на "Плейбой", където било много вероятно да се е споминал Хефнър.

Имението Playboy има нов собственик, Хю Хефнър остава да живее там

Блюстители на реда се явили на място и попитали Хефнър дали има нужда от помощ. Той ги отпратил, като все пак им благодарил за загрижеността.

Източник: БТА