Гадже ли е Калина от „Атака с Пламен Константинов?
Гадже ли е Калина от „Атака с Пламен Константинов? / Нова телевизия

Един от най-желаните ергени, мъж на 2008 година и бивш капитан на Националния волейболен отбор Пламен Константинов ще гостува тази вечер в „Шоуто на Иван и Андрей", излъчвано от 22:00 часа по Нова телевизия.

В студиото той ще отговори на един от най-обсъжданите въпроси в медиите напоследък - дали е гадже с красивата депутатка Калина отАтака".

Освен Пламен Константинов, гост в студиото ще бъде и известният нумеролог Ели Маринова, която с уникалната си китайска практика И-цзин и карти ТАРО, ще предскаже бъдещето на волейболиста.

Пламен Константинов беше избран за Мъж на 2008 г. в конкурса, организиран от Дарик „Мъж на годината". Волейболистът беше предпочетен от гласувалите пред футболиста Димитър Бербатов и режисьора Явор Гърдев, като 8936 души дадоха гласа си за него. Гибона е капитан на българския национален отбор по волейбол. Печелил е шест национални шампионата.

24-годишната Калина Крумова пък е един от най-младите народни представители. Определяна е от ценители и като един от най-високите. Освен депутат от „Атака", тя е и журналист в телевизия СКАТ.