Екипът на Чарли Шийн го изостави
Екипът на Чарли Шийн го изостави / Gulliver/Getty Images

Лошото момче Чарли Шийн изгуби дългогодишния си екип от консултанти, включително и адвоката Джейк Блум, мениджъра Марк Бърг и издателя си Лари Солтърс, които напуснали работа миналата седмица, защото Чарли спрял да се вслушва в съветите им.

"Чашата преля, когато Марк, Лари и Джейк вече не можеха да работят ефективно за Чарли. Понякога той е толкова непредсказуем, с променливо настроение и скандални изказвания. Той отказа да послуша съветите им", издава източник от екипа на актьора.

Друг източник твърди, че Шийн не е бил изоставен от екипа си, а самият той ги е уволнил. Някои твърдят, че виновна за ситуацията е приятелката на актьора - Брет Роси, пише БГНЕС.

"Екипът изрази притеснения относно връзката му... Не му беше приятно да го разпитват с кого се среща, затова ги уволни всичките. Брет е насърчила Чарли да освободи Марк, Лари и Джейк, защото мислела, че не я харесват и пречат на връзката им. Тя взима всички решения в живота на Чарли, а се познават само от шест седмици. Близки на Чарли смятат, че връзката в крайна сметка ще се разпадне, но дотогава с кариерата му ще е свършено", казва източник от екипа на актьора.