Джей Ло е безспорно една от най-харесваните певици и актриси в света. Талантливата звезда е също така и доста активна в социалните мрежи.

Там тя споделя най-различни неща, свързани с работата ѝ, но и с ежедневието – тренировки, храна, а понякога и мотивиращи слова, както направи съвсем скоро.
Дженифър сподели с милионите си последователи в Инстаграм за нов навик, който е изградила по време на социалната изолация. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:

Тя разказа за навика, публикувайки красиви снимки, на които е облечена с нежна светла рокля и прави скок във въздуха. Кадрите са вероятно направена в двора на къщата ѝ.
 
Посланието към снимките гласи, че всеки ден певицата е започнала да казва три неща, за които е много благодарна

Какво точно прави тя:

"В време, когато е толкова лесно да се отчаеш, мислейки за всичко, което може да се обърка, наред с онова, които нямаме, и отговорите, с които не разполагаме... Изградих навика да казвам три неща, за които съм благодарна, веднага след като отворя очите си сутрин. А вечер, лежейки в леглото, изброявам на глас три хубави момента, случили се през изминалия ден. Може да бъде всичко. Опитвам се да ги променям, за да не се повтарят. Бъдете позитивни и се пазете. Обичам ви, всички ми липсвате!", пише тя към снимките, харесани от милиони потребители

Хиляди са феновете на певицата, които пишат в коментарите, че ще пробват да направят същото. 

Скоро името на Джей Ло бе замесено в скандал с нейна снимка, за която фотограф съди изпълнителката за нанесени щети. Все още обаче няма друго развитие по темата и предстои решение на по-високо ниво.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On Wednesday’s we wear pink. 💖 Sending you all 💕💕💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on