Дъщерята на Уитни Хюстън се омъжи
Дъщерята на Уитни Хюстън се омъжи / снимка: Guliver/Getty Images

Дъщерята на Уитни Хюстън - Боби Кристина Браун, обяви, че тя и доведеният й брат Ник Гордън са "щастливо женени".

Дъщерята на покойната певица съобщи новината в Twitter, като публикува и снимка, на която се виждат халките на младоженците.

Боби Кристина и Ник обявиха годежа си още през октомври 2012 година по време на риалити шоуто им „Семейство Хюстън" (The Houstons). Месец по-късно обаче годежът беше отменен. Причината, според източници, близки до звездната двойка, била, че останалите членове на семейство Хюстън не одобрявали връзката им.

Уитни Хюстън пое грижите за 22-годишния Ник Гордън преди десет години, когато баща му беше изпратен в затвора, но никога не го е осиновявала официално.

През юли миналата година Боби Кристина Браун обяви, че годежът й с Ник Гордън отново е на дневен ред. "Да, аз и Ник сме сгодени. Уморих се да слушам, че ще се омъжвам за брат си" или "дали ако Уитни беше жива, щеше да одобри това", написа Боби Кристина Facebook.

"И нека изясня нещо: Ние не сме истински брат и сестра, той дори не е осиновен. Майка ми така и не го осинови. Самата тя казваше, че винаги е знаела, че все някога ще започнем да се срещаме", допълни дъщерята на покойната Уитни Хюстън.