/ Gulliver/Getty Images
Две от най-интригуващите дами, членове на кралски семейства Летисия и Меган, избраха една и съща пола за свои изяви.
 
Кралицата на Испания се появи с червена кожена пола тип молив, съчетана с червени лачени обувки на ток и бяла риза. Летисия избра този аутфит за събитие на Корейска корпорация за насърчаване на търговията (КОТРА) в Сеул, Южна Корея, състояло се на 24 октомври. Испанският крал Фелипе VI и съпругата му бяха за два дни в страната, за да обсъдят двустранното сътрудничество в сектори, сред които икономика и търговия.

Опасно червено: Херцогиня Меган е повече от секси в кожена пола (СНИМКИ)

Летисия Меган пола
Gulliver/Getty Images

Летисия Меган пола
Gulliver/Getty Images

Херцогинята на Съсекс Меган пък присъства на дискусия за половото равенство, дело на благотворителната организация „One Young World“, придружена от принц Хари. За събитието херцогинята се появи облечена в различни нюанси на червеното – тънък пуловер с голямо деколте, същата червена кожена пола, с която ден по-рано видяхме кралица Летисия, и велурени обувки на висок ток.
 
Макар полата с марка BOSS да стои по различен начин на кралските особи заради разликата във фигурите им, едно е сигурно – и двете изглеждат страхотно! А Меган дори толкова я харесва, че същият тип, но в зелено, е обличала и преди.

Меган очарова с лилава рокля, носена и през бременността (СНИМКИ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A skirt so nice she wore it twice. Link in bio for a (somewhat) comprehensive list of Meghan Markle's favorite brands.

A post shared by Glamour (@glamourmag) on

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук