Chambao обичани и чакани в София
Chambao обичани и чакани в София / netinfo

Незабравима вечер подариха Chambao на своите фенове по време на концерта в София и на афтърпартито след него. Събитието се проведе в столичния Bar & Dinner "PS FOOD & DRINKS", на бул. Витоша 85, само на 2 минути от залата.

Навсякъде беше пълно с хора, очакващи групата с нетърпение. Вокалът Ла Мари се снима с всички, даде автографи и получи страхотни изненади от почитатели. Обеци от канелени пръчици, гривна от естествени материали, картички, снимки и дори две бутилки българско вино.

Chambao обичани и чакани в София
netinfo

Испанците бяха изумени от посрещането и от страхотната италианска вечеря, която гостът на "PS FOOD & DRINKS" Фабрицио, дошъл специално от Флоренция, за да готви за Chambao, бе направил. Менюто на италианския кулинар включваше супа от нахут с пармиджано, лазаня ди фромаджи, приготвена с 6 вида сирена и пресен босилек, кюфтенца от фино телешко месо със специални подправки, заленчуци с италиански сос и три вида фантастични плодови, шоколадови и десерти с маскарпоне. „В "PS FOOD & DRINKS" се усеща една неангажираща обстановка, освободеност и изисканост към вкусовете" - сподели Ла Мари, вокалът на Chambao.

Очаквайте на 22 юни, в ДКС „Васил Левски" Велико Търново, от 19:00ч. втория концерт от тазгодишното турне на Chambao у нас. Концертът бе отложен, поради неблагоприятни метеорологични условия, и ще се проведе в по-голяма зала.

Билети от 30, 40 и 50 лева се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg