CHAMBAO дадоха гласа си на Рики Мартин
CHAMBAO дадоха гласа си на Рики Мартин / netinfo

Броени дни преди концерта си в София, вокалистката на CHAMBAO – Ла Мари записа песен с Рики Мартин. Идеята и поканата за съвместно парче е дошла от страна на самия Рики Мартин. Песента се нарича “Tu Recuerdo” и е композиция на Томи Торес. Записът беше направен в Маями. “Tu Recuerdo” ще влезе в компилацията на Рики Мартин - MTV Unplugged.

Това е вторият за тази година дует на Мария дел Мар Родригес – Ла Мари, в който тя участва като гост-музикант. Първата покана за съвместна песен дойде от страна на Сезария Евора. Гласът на Ла Мари звучи в „Um Pincelada”, включена в новия албум на Сезария – “Rogamar”.

CHAMBAO пристигат у нас в деня на концерта. На 23 септември в 20:00 часа на сцената в зала 1 на НДК, Ла Мари ще се появи в компанията на музикантите Тони Кантеро – китара, Тони Ромери– кийборд, Роберто Кантеро - флейта, саксофон, Коки Хименес – перкусий и барабани, Хуан Ередя – перкусий, Оливер Сиера– китара, Ева Хименес – бек-вокали.

Според изискванията на мениджмънта и музикантите на сцената ще бъде осигурена специална подова настилка, за сектора около микрофона на вокалистката. Желанието е продиктувано от факта, че Ла Мари винаги пее боса на концертите.

С концерта на CHAMBAO ще бъде закрито официално тазгодишното издание на NESCAFE FRAPPE SUMMER TOUR. Лятното турне на ледената напитка стартира на 23 юни с frappe - парти на аржентинския топ-диджей Ернан Катанео и ще завърши с фламенко фиестата на испанците от CHAMBAO.

Билети за CHAMBAO могат да бъдат открити на касите на Билетен център НДК, в магазините „Борд Шоп”, в киносалоните на „Арена”, „Александра Видео Шоп”, в офисите на „Usit Colours” и през eventim.bg с цени от 25 и 35 лв.