Неговата футболна кариера не се развива като тази на Димитър Бербатов или Кристиано Роналдо. В началото поне Красимир Цанков мечтае да бъде като най-големите имена в най-популярния спорт.

И заминава за Англия, за да покорява върхове. Но вместо на стадиона на "Челси" - "Стамфорд Бридж", Красимир се озовава пред тоалетните на лъскав лондонски хотел, които се нуждаят от почистване, предава NOVA.

Младокът не се отчайва и започва да върши съвестно работата си и скоро се издига в йерархията на хотелския персонал. Точно тогава се намесва съдбата, която разкрива на българина модната сцена. 

Мадона шокира със селфи от тоалетната (СНИМКИ)

„С един приятел пиехме кафе, когато към мен се приближи някаква жена и ме похвали. Каза, че изглеждам добре и бих могъл да се занимавам с мода. Дори обеща да ме покани на пробни снимки.

Тогава нищо не се случи, но скоро отново имах същия разговор и отново получих предложение. Казах си: „Щом всички те убеждават, че ставаш за тази работа, може да се пробваш". Е, пробвах се и стана", разказва Красимир.

Така той заминава за САЩ, където осъществява истинския пробив. В страната на неограничените възможности той снима за най-престижните модни марки и се движи в елитна компания. 

Много скоро след пристигането ми някак си се озовах в дома на Мадона. Мой приятел познаваше поп иконата и ме заведе на вечеря у тях. Беше незабравимо преживяване, а Мадона се държа съвсем нормално и приятелски", спомня си Красимир.
nova.bg