Бивша Мис Израел и дъщерята на Джони Деп са сред изгряващите звезди на 2016 г.
Бивша Мис Израел и дъщерята на Джони Деп са сред изгряващите звезди на 2016 г. / Guliver/Getty Images

През 2016 г., както обичайно, много нови таланти заляха киното. Някои като София Бутела, Травис Фимел и Ейдън Търнър едва сега успяха да вземат по-голяма роля във филм, макар и да са познати отдавна. Други пробиха с неудържима сила от почти пълна неизвестност, съобщи Контактмюзик.

Топ 10 на звездите на 2016 г., класирани от IMDb

Мили Боби Браун, която играе момичето с телекинетични способности Единайсет в сериала "Странни неща", се превърна в любим персонаж от поредицата. До неотдавна не беше ясно дали 12-годишната испанка ще се появи отново във втория сезон на сериала на братята Мат и Рос Дъфър, но участието й вече е потвърдено.

Най-печелившата кинозвезда за 2016 година

Актрисата Гал Гадот, позната от филма "Бързи и яростни", направи голям пробив с ролята на Жената чудо в продукцията на "Ди Си Комикс" "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта". Тази година бившата Мис Израел ще изиграе главната роля в самостоятелния филм "Жената чудо" и ще представи героинята си в първите два филма "Лигата на справедливостта".

Бивша Мис Израел и дъщерята на Джони Деп са сред изгряващите звезди на 2016 г
netinfo
Избраният за ролята на младия Хан Соло актьор Олдън Ерънрайх ще участва във филма от поредицата "Междузвездни войни" през 2018 г. През изминалата година той се появи в "Аве, Цезар" на братята Джоел и Итън Коен и в комедията "Правилата не важат" на актьора, сценарист и режисьор Уорън Бийти.

Неотдавна Олдън Ерънрайх приключи снимките по драмата "Жълти птици", в която си партнира с Дженифър Анистън и Джак Хюстън. Очаква се тя да излезе на екраните тази годината.

Светът на звездите през 2016 г.: Скандали, сбогувания и раздели

Музикантът и актьор Доналд Глоувър, известен с псевдонима Чайлдиш Гамбино, участва в телевизионния сериал "Атланта". Освен това той получи роля във "Спайдърмен: Завръщане у дома", който ще излезе тази година, както и в самостоятелния филм за Хан Соло, очакван през 2018 г.

Мексиканският актьор Диего Луна е известен най-вече с участието си в испаноезични проекти, но миналата година заслужи прозвището "суперзвезда" с ролята си на Капитан Касиан Андор във "Rogue One: История от Междузвездни войни". През 2017 г. зрителите ще го гледат във филма "Линия на смъртта", в който участват също актьорите Елън Пейдж и Кийфър Съдърланд.

Дъщерята на актьора Джони Деп - 17-годишната Лили Роуз Деп, тръгна по стъпките на баща си, като направи дебют в киното с ролята си в инди хорър комедията "Любители на йогата".

Бивша Мис Израел и дъщерята на Джони Деп са сред изгряващите звезди на 2016 г
netinfo
Беше обявено, че тя ще участва заедно с баща си в друг филм на режисьора Кевин Смит - "Moose Jaws".

16-годишната дъщеря на Джони Деп е бисексуална

Във филма "Първият отмъстител: Войната на героите" видяхме ново превъплъщение в образа на Спайдърмен - актьора Том Холанд. Той ще продължи ролята в "Спайдърмен: Завръщане у дома" през 2017 г. и "Отмъстителите: Безкрайна война" през 2018 г. Младият британец ще вземе участие и в биографичния филм "The Current War", където ще си партнира с Бенедикт Къмбърбач.

Аня Тейлър-Джой, която е на 20 години, дебютира през 2015 г. с ролята си в хоръра "Вещицата". През 2016 г. се появи в друг филм на ужасите - "Морган", в който участва Кейт Мара. Младата американка играе също в биографичния филм за Барак Обама "Бари" и партнира на Джеймс Макавой в "Раздялата", чиято премиера предстои.

Източник: БТА