Катрин-Зита Джоунс
Катрин-Зита Джоунс / Gettyimages
Ослепителната Катрин-Зита Джоунс показа безупречно тяло и ненадминат чар по време на церемонията, на която ФИФА отличи най-добрите футболисти в света. 48-годишната актриса, която обикновено намира светските събития за скучни, изглеждаше зашеметяваща в елегантната си сива рокля.

Катрин-Зита Джоунс
Gettyimages

Тоалетът, който избра Катрин-Зита Джоунс, бе в гръцки стил, с ефирна дантела в горната част и с голяма цепка в долната, която разкриваше безупречните й крака. Изящни обувки допълниха ослепителната визия на звездата от „Зоро“.

Катрин Зита-Джоунс разкри тайната на красотата си

Катрин-Зита Джоунс
Gettyimages

Красавицата не крие как поддържа младостта и перфектната си фигура. Тайната й се оказва съвсем простичка – води здравословен начин на живот, изпълнен с движение и... любов. Половинката на Майкъл Дъглас не прекарва и ден без да е тренирала. Посещава фитнес залата или прави поредица от упражнения. Съчетава кардио със силови тренировки и си дава само ден почивка.

Влюбени, родени на една дата, но с 25 години разлика - Майкъл Дъглас и и Катрин Зита-Джоунс (СНИМКИ)

Катрин-Зита Джоунс
Gettyimages

Относно храненето, актрисата твърди, че не понася строгите диети. Хапва от почти всичко и често, но порциите й са малки. В менюто и нямат място сладкишите и тестените неща, защото просто не ги обича.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook