/ iStock/Getty Images
Заради коронавируса много двойки отложиха сватбите си през изминалата година
Изминалата година несъмнено беше трудна за всички. Неприятна беше и за двойките, които трябваше да отменят или отложат сватбите си заради пандемията от коронавируса.

Бившият астролог на принцеса Даяна Деби Франк разгледа внимателно дейността на планетите през последните 12 месеца и установи, че наистина непосредствената близост на суровия Сатурн и интервенциониста Плутон действат като черен облак, който създава „обстоятелства извън контрола на хората“.

IStock

За щастие 2021 г. изглежда по-обещаваща. „С навлизането в 2021 г. както Юпитер, така и Сатурн наскоро са образували Голямо свързване във Водолей през декемврийското зимно слънцестоене“, обяснява Деби. На 17 декември Сатурн окончателно се премести в знак Водолей, където ще остане в продължение на 2 години. На 19 декември Юпитер също преминава в знак Водолей, където ще остане една година. Цикълът на Юпитер и Сатурн е важен за световните и социални процеси. Връзката на планетите се случва на всеки 20 години и това води до промени в политиката, икономиката, обществото.

"Очертава се нов 20-годишен цикъл, който сигнализира за нова ера. Това само по себе си е символ, че събиранията ще бъдат предстоящи, тъй като Водолеят е знакът на групи, събития и връзка."

Деби Франк посочи кои са най-добрите дати за сгодяване и сватба през 2021 година.

heart 29 януари - Връзката между Слънцето и Юпитер на тази дата я прави идеална за сгодяване. Тази дата носи благословия и вечна надежда.

heart 11, 13, 14 февруари - 11-ти е много добра дата за сватба, а 13 и 14 се присъединяват към Меркурий с Венера и Юпитер, което води до щастливи връзки  - идеално време за поставяне на въпроса " Ще се омъжеш ли за мен?".

heart 4 април - Великденският уикенд на 4 април обединява Слънцето и Венера в любовен балон, който е прекрасно време за сключване на брак с романтично предложение. Това е един от най-добрите уикенди в годината за благоприятни събития, според Деби.

heart 7 и 8 май - Астроложката на принцеса Даяна посочва, че през май най-доброто време за сватба ще е на 7 и 8 май.

heart 24 юни е оптимистичен и положителен период, датата е най-добрата за тези, които искат да направят важната крачка в средата на годината.

heart 10 юли - Любителите на лятото задължително трябва да си резервират 10 юли, за да направят една топла сватба.

heart 14 август - Предложението за брак през август е най-добре да бъде направено на 14-ти.

heart 2 октомври - Звездите са прекрасно подредени на този есенен ден за една щастлива церемония.

heart 16 ноември е ден, в който е много подходящо да се вземат решения, които променят живота.

heart 3 декември - Предложенията и сватбите през декември носят коледния дух, а на 3-ти магията е още по-силна.
 
Превод и редакция: DarikNews.bg