Актьорът Патрик Демпси и съпругата му са се сдобрили
Актьорът Патрик Демпси и съпругата му са се сдобрили / снимка: Guliver/Getty Images

Актьорът Патрик Демпси и съпругата му Джилиан, с която са разделени, са породили спекулации, че са изгладили отношенията помежду си, след като са били забелязани да се държат за ръце на разходка в Париж, съобщи Контактмюзик.

През януари тази година Джилиан Демпси подаде молба за развод с бившия актьор от сериала „Анатомията на Грей”, изтъквайки като причина непреодолимите различия помежду им.

През уикенда обаче съпрузите са били фотографирани заедно за първи път, откакто оповестиха раздялата си, докато са се разхождали хванати за ръце във френската столица. Никой от двамата не е коментирал спекулациите, че са се помирили.

От известно време Патрик Демпси се намира в Лондон за снимките на третия филм за Бриджет Джоунс, в който ще партнира на звездите на първите две ленти Рене Зелуегър и Колин Фърт. Миналата седмица Джилиан Демпси също е била в Лондон за премиерата на филма „Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 2”, в качеството си на гримьорка на актрисата Дженифър Лорънс.

От брака си Патрик и Джилиан Демпси имат три деца, над които съпругата на актьора поиска съвместно попечителство, когато подаде молба за развод, припомня изданието.

Източник: БТА