2014 г.: Египетска астроложка вещае стихии, но не и Трета световна война
2014 г.: Египетска астроложка вещае стихии, но не и Трета световна война / снимка: Guliver/Getty Images

Известната египетска астроложка Джой Аяд направи прогнозите си за 2014 г., като предсказа, че Трета световна война няма да има, предаде ИТАР-ТАСС.

Аяд обаче прогнозира повече земетресения, урагани, цунамита и изригвания на вулкани по целия свят. Тя посочи, че в Египет отново ще завали сняг, а годината ще стане свидетел и на много корабокрушения. Повечето природни стихии ще бъдат на американската територия.

В САЩ и Франция 2014 г. ще бъде година на протести. Гласът на Русия пък ще се чува все повече на международната сцена и именно Русия може да стане инициатор на нова независима валута.

Аяд прогнозира, че сирийският президент Башар Асад ще напусне политическата сцена, но по своя воля и ще предаде властта на нов президент, излъчен чрез избори. Преломът в Сирия ще настъпи, когато много от военните от Свободната сирийска армия се върнат обратно в армията на Асад, посочва БТА.

В Египет също ще има нов президент и неговото име ще започва с Ахмед.

Египетската астроложка нашумя, когато прогнозира оставката на Хосни Мубарак и краткото управление на Мохамед Морси и когато каза, че през 2013 г. няма да има военен удар срещу Сирия.