Шофьорите отново поискаха да помогнат на полицията в Сливен
Шофьорите отново поискаха да помогнат на полицията в Сливен / netinfo

Да обходят местата, където са открити тялото и запалената кола, за да намерят ножа, с който е убит Живко, поискаха на днешния мирен протест таксиметрови шофьори от полицията в Сливен. „Много сме, както намерихме бързо Живко, така можем да намерим и ножа”, изтъкна управителят на сдружението на таксиметровите превозвачи Георги Фетфаджиев.

От полицията ще съобщят дали ще приемат подобно съдействие.

Площад „Хаджи Димитър” в Сливен, където за трети ден се провежда мълчаливият протест, отново бе пълен с таксита. На площада дойдоха вдовицата и близки роднини на Живко Димитров. Те поискаха полицията да си свърши бързо работата, за да бъде разкрит извършителят на убийството.

„Работи се по няколко версии, проверява се криминалният контингент, проверяват се записите на всички камери, които се намират на евентуалния маршрут на таксиметровата кола”, каза Ангел Даскалов от охранителна полиция пред протестиращите.

Той категорично отрече тръгналия в града слух за намерен още един убит мъж.

„Вие сте много, продължавате да работите, срещате се с хора и получавате различна информация, ако някоя ви се стори достоверна, елате в полицията и разкажете, няма да върнем никого” – призова присъстващите шофьори Даскалов.

На 7 януари мълчаливият протест на колегите на Живко Димитров продължава от 12 до 14 ч. на площад „Хаджи Димитър” в Сливен.