Прибраха в ареста жена, изнудвала мъж с порно клип
Прибраха в ареста жена, изнудвала мъж с порно клип / снимка: sxc.hu

46-годишна жена и 39-годишен мъж от Пловдив са задържани за изнудване. Във Второ РУП е подаден сигнал от 48-годишен мъж от пловдивско село, че непознат му поискал 3000 евро, за да не разгласи позорящи факти, които биха довели до тежки последици за него. По случая е образувано досъдебно производство.

Жената е продавачка в магазин за кафе. Изнудваният мъж, който има фирма, бил редовен клиент, съобщи за Дарик говорителят на районна прокуратура Галина Андреева. В началото на месеца продавачката го помолила да отиде с нея да направят оглед на къща, която тя смятала да купи. Когато двамата отишли там, правили секс, като в показанията си пострадалият го определил  като „краткотраен акт”.

Жената обаче направила без негово знание запис на половия акт. 10 дни по-късно на бизнесмена се обадил  друг мъж, който поискал среща. Когато двамата се срещнали 39-годишният мъж му показал заснетия от продавачката клип и го заплашил, че ако не му даде 3000 евро, то ще бъде разпространено в интернет и доставено на жена му.

След срещата мъжът веднага сигнализирал полицията. Изнудвачът е заловен в момент на взимане на парите. В ареста е и продавачката, която има две деца. Те са задържани са 72 часа, допълни прокурор Андреева.

Други новини от Пловдив