Полицията издирва изчезнало момче от Кюстендил
Полицията издирва изчезнало момче от Кюстендил / cнимкa: album.bg
Полицията издирва изчезнало момче от Кюстендил
22480
Полицията издирва изчезнало момче от Кюстендил
  • Полицията издирва изчезнало момче от Кюстендил

19-годишният Николай Георгиев-Кокичо от Кюстендил е в неизвестност от шест дни. Телефонът  му е изключен и до момента няма никакви следи от момчето. Приятелите му са направили клип за помощ, който от няколко дни е в топ 40 на vbox7, и има линк към новината в сайта ДарикНюз.

„Последно чух Ники на 7 октомври към 15.00 ч. Аз бях на работа, а той беше в къщи. Беше спокоен, мисля, че играеше на компютърни игри", разказа пред Дарик майката Емилия Петрова. „Винаги сме разговаряли като приятели, единствено което не знаех е, че харесвал някакво момиче, което не е отговорило на чувствата му. Ние разпитвахме всички негови приятели, никъде не описва, че ще ходи някъде", допълни тя.

Тя беше категорична, че не се съмнява в компанията на Николай, с която се движело момчето, отхвърля и версията, че можел да употребява наркотици.

Последни са го видели съседи от входа, който описват, че той се качил в тъмнозелена кола. Николай е с много къса коса, златни обици. Бил е с тъмна спортна блуза-риза, светли дънки и бели кецове, казва майка му.

Николай Георгиев-Кокичо е познавал 21-годишният Андрей - момче от Кюстендил, което се обеси в лесопарк Хисарлъка в края на месец септември. Според майката обаче няма връзка между двата инцидента.

Новини от Кюстендил