Полицията издирва бургазлията Любен Джубрилов
Полицията издирва бургазлията Любен Джубрилов / netinfo

Бургаската полиция издирва президентът на Българската асоциация по обединени бойни изкуства Любен Джубрилов и още двама мъже, на 40 и 23 години. Те са обвинени в лихварство и изнудване, като част от организирана престъпна група

 

Областна дирекция на МВР призова всички, които разполагат с каквато и да било информация за президентът на ММА асоциацията Любен Джубрилов, Тодор Атанасов и Стоян Тенекеджиев, да се обадят незабавно на телефон 166 или в най-близкото районно управление. 

 

Преди четири дни в Бургас по същите обвинения бяха арестувани Георги Генчев и Илиян Стоянов. Малко след това сам се предаде Александър Стоянов, също обявен за издирване. Неговата мярка за неотклонение се разглежда в момента от Бургаския окръжен съд.

 

От Българската Асоциация по Обединени бойни изкуства съобщиха за Дарик, че Любен Джубрилов никога не се е крил и се намира се в Бургас. Той е отказал да се яви на призовките, наел е адвокати, смята да съди полицията за клевета, а обявяването му за издирване е превантивна мярка.

 

Други новини от Бургас