Актьорът твърди, че "случката е силно преувеличена и не отговаря на истината"
Осъдиха Явор Бахаров на пробация
100916
Осъдиха Явор Бахаров на пробация
  • Осъдиха Явор Бахаров на пробация
Актьорът Явор Бахаров e осъден на 9 месеца пробация след арест в столицата преди дни.

Случката е от нощта на 4 март когато в полицията получили сигнал за скандал между двама души. Актьорът е откаран в районното заради неизпълнение на полицейско разпореждане.

В 1.30 ч. в нощта срещу 4 март Бахаров се намирал в столичния център, когато в района на улиците „Паренсов” и „Раковски” възниква скандал, обясни директорът на столичната полиция Георги Хаджиев. Актьорът не се подчинил на пристигналия на място полицейски екип и бил арестуван. След 72 часа в ареста Бахаров се признал за виновен и му е наложена пробация.

Неофициално се твърдеше, че скандалът на улицата възникнал след като 33-годишният актьор се срещнал случайно с бившата си приятелка и настоящия ѝ партньор.

Златен скункс за Явор Бахаров (ВИДЕО)

Обвинението срещу актьора е по по-тежкия член за хулиганство - което е съпроводено със съпротива срещу орган на властта или което се отличава с изключителна дързост и цинизъм. Това не е първи арест за Бахаров, който преди няколко години бе задържан заради притежание на наркотици. През 2007 г. отново има хулиганска проява, за която през 2011 г. е глобен с 1000 лева. През 2016 г. е хванат да шофира в нетрезво състояние и е осъден на 6 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Глобен е със 150 лева.
 
След като от снощи Бахаров е на свобода обаче той самият опроверга слуховете като написа от профила си в социалната мрежа, че "случката е силно преувеличена и не отговаря на истината".

"Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8 март, както и в последните 3 години, ние сме заедно, обичаме се, обичайте се и вие", споделя с Facebook последователите си Бахаров.
 
 

Някои медии с или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на...

Публикувахте от Javor Baharov в Четвъртък, 7 март 2019 г.
"Няма такова нещо. На 3 март вечеряхме в ресторант и се прибрахме. И в момента сме заедно и се обичаме", коментира за NOVA и приятелката на Бахаров - актрисата Рая Пеева.